İSTANBUL (AA) - Radisson Otelleri, 2023 yılına "unutulmaz" bir eğlence ve ayrıcalıklı bir konaklama deneyimiyle girmek isteyenler için özel programlar sunuyor.

Radisson'dan yapılan açıklamaya göre, Radisson Blu Bosphorus Hotel İstanbul, yeni yılı İstanbul Boğazı'nda, dünyanın en ikonik manzarası eşliğinde karşılamak isteyenleri özel bir eğlenceye davet ediyor. Pupa Terrace'ta Mai Babacan ve Orkestrası, Et Cetera Restoran ve Cruise Lounge & Terrace Bar'da ise DJ performansı, perküsyon ve trompet show gibi özel programlar Boğaz'ın eşsiz atmosferinde gerçekleşecek.

Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare'nin özel "hoş geldin kokteyli" ile başlayacak yeni yıl kutlamaları, "2022 son yemekleriyle" devam edecek. Otelin deneyimli şeflerinin ellerinden hazırlanacak özel menüye sınırsız yerli alkol ve soft içecek ile Ahu Kavak'ın sahne performansı eşlik edecek. Devamında ise DJ Kaan Saygı, performansıyla misafirleri eğlendirmeye hazırlanıyor.

Tarihi Yarımada'daki konumuyla Radisson Hotel President Beyazıt İstanbul, canlı solo gitar performansıyla misafirlerine eski İstanbul'un büyüsünü sunuyor.

Orman ve yeşilliklerle çevrili Park Inn by Radisson Istanbul Airport, Odayeri misafirlerini şehrin kalabalığından uzaklaştıracak bir programa imkan tanıyor.

Park Inn by Radisson Ataşehir ise 30 Aralık-2 Ocak'ta en az 2 gecelik konaklamalara özel yüzde 15 indirimli fiyat ve ücretsiz bir üst oda tipine yükseltme seçeneği gibi ayrıcalıklar sunuyor.

Radisson Blu Hotel Spa İstanbul Tuzla, misafirlerini balo salonunda Pont Orkestrası eşliğinde ağırlıyor. Otel ayrıca, çocuklu ailelere de birçok kolaylık sağlıyor. Çocuklar, kendileri için hazırlanan ayrı bir salonda, animasyon ekibiyle eğlenip özel menülerini tattıktan sonra ilerleyen saatlerde uyku odasında dinlenmeye geçebiliyor.

Royan Hotel Hagia Sophia İstanbul, a member of Radisson Individuals, yeni yılı şehrin merkezinde kutlamak isteyenlere oryantal şov ve canlı müzik gibi seçenekler sağlıyor.

Radisson Blu Resort Spa Çeşme, 2023'ü şehirden uzak, Ege'de karşılamak isteyenlere VIP Stage Orkestrası ile özel bir program sunuyor. Bir gecelik konaklamanın dahil olduğu "Yeni yıla merhaba" programı, birbirinden farklı sürprizleriyle misafirlerini bekliyor.

Başkent Ankara'da, tarihi kentin en işlek caddesinde yer alan Radisson Blu Hotel Ankara ise ertesi gün geç kahvaltının dahil olduğu konaklamalı yılbaşı paketlerini özel fiyatlarla ve ayrıcalıklarla sunuyor.

Kaynak: aa