MHP'de Murat Nuri Demirbaş'ın İl Başkanı olarak atanmasının ardından bir hareketlilik başladı. Geçtiğimiz haftalarda başlayan bu hareketliliğin ardından Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, istifasının istendiğini ve görevden alınmak istediğini dile getirirken ilk istifa haberi Başiskele'den geldi. MHP Başiskele İlçe Başkanı Serkan GÜnaydın, istifa etti.

GÖREVİMDEN AYRILDIM

Serkan Günaydın sosyal medya hesabından istifasına ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Gençliğimden beri mensubu olmaktan gurur duyduğum, bir çok kademesinde görev yaptığım sonrasında 3 dönem MHP Başiskele İlçe Başkanı olarak şerefle, çizgimden bir an olsun sapmadan yürüttüğüm görevimden bugün itibari ile ayrılmış bulunmaktayım.

LİDERİMİN EMRİNDEYİM

Bundan sonra da MHP çatısı altında kalacağımı satanlardan olmayacağımı bildiririm. Bir adım geri de durursam namerdim! Durmayacağım, uyumayacağım. 2023 güçlü Türkiye için Kocaeli’den, Başiskele’de en yüksek oyu almak için mücadelem devam edecektir. Birlikte yol yürüdüğüm tüm yöneticilerim ile birlikte liderimin emrindeyim. Var olsun Milliyetçi Ülkücü Hareket.”

Editör: TE Bilisim