Çayırova Menderes caddesinde partililerin ve vatandaşların katılımı il egerçekleşen açılışta konuşma yapan İlçe başkanı Ali Kalıcak "Genel Başkanımız Sayın Muharrem İNCE ‘nin başlattığı Memleket hareketinin, başlangıç noktasından, Memleket Partisi’nin kuruluşuna kadar bizlere desteğini esirgemeyen tüm memleket gönüllerine ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Fikret Torun İYİ Partiye katıldı,Şevki Demirci'yi destekleyecek Fikret Torun İYİ Partiye katıldı,Şevki Demirci'yi destekleyecek

Memleket Partisi Çayırova İlçe başkanı Ali Kalıcak  açılışta yaptığı açıklamada şunları söyledi.

 Çok değerli dava arkadaşlarım, partimizin gönüldaşları, İl Başkanım, çok değerli millet vekil adayları, ilçe örgütüm,diğer ilçe başkanları ve örgütleri, kıymetli basın mensupları, açılışımıza gelerek bizi onurlandıran () partiler, ilçe başkanları ve mensupları, bugün yanımızda bulunarak bizi onurlandıran tüm kıymetli dostlar.

Hoşgeldiniz.

Kurucusu olduğum Memleket Partisi Çayırova İlçe Başkanlığını bugün açıyoruz. Atatürk ilke ve inkılaplarını ilke edinmiş, demokrasiyitüm halkımızla buluşturmayı görev edinen bu partinin gönüllü mensupları olmaktan gurur duyuyorum.

2022 Aralık ayından beri, ilçe örgütümüzle çalışmasını sürdürdüğümüz fakat bazı olumsuz şartların olmasıyla bugünlere kadar sahip olamadığımız bu ilçe başkanlığı, tüm vatandaşlarımıza hizmet edecek, güzel günlerde gelecek nesillere emanet edeceğimiz bir değer olarak kalacaktır.

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İNCE ‘nin başlattığı Memleket hareketinin, başlangıç noktasından, Memleket Partisi’nin kuruluşuna kadar bizlere desteğini esirgemeyen tüm memleket gönüllerine ayrıca teşekkür ediyorum.

Biliyorsunuz ki seçime çok az bir süre var. Bu süre zarfında önceliğimizin (her seferinde dile getirdiğimiz) seçim güvenliği. Genel Başkanımız gibi bende diğer partilere buradan çağrıda bulunuyorum. Gelin sandıkları hep beraber koruyalım. Bu ülkedeki eksen kayması ancak demokrasi ile olur.

İlçe Başkanlığımız vatanımıza milletimize hepimize hayırlı uğurlu olsun.

Editör: TE Bilisim