İSTANBUL (AA) - Fuzul, MÜSİAD EXPO'da yerli ve yabancı katılımcılarla bir araya geliyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kurulduğu günden bu yana yüz binlerce kişinin ev, araç ve çatılı iş yeri ihtiyacına finansal çözüm olan Fuzul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO'da yerli ve yabancı ziyaretçilerini ağırlıyor.

Fuarda "Dayanışma Ekonomisi" olarak yeniden tanımladığı tasarruf finansman sisteminin ülke ekonomisine, insanlara ve sektörlere olan katkılarını anlatan Fuzul, yeni paket ve kampanyalarını ziyaretçilere tanıtıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, bu sene de MÜSİAD EXPO'da bulunduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Fuarda, Fuzul'un Dayanışma Ekonomisi ile insanları ev, araç ve çatılı iş yeri sahibi yaptığımız farklı finansman modellerimizi, yeni paket ve kampanyalarımızı anlatıyoruz. MÜSİAD EXPO'nun bizim için bir diğer önemi de Türkiye ekonomisinin dinamizmini gördüğümüz en iyi saha çalışmalarımızdan biri olması. Fuarda aldığımız geri dönüşler, beklenti ve izlenimler, gelecekte geliştireceğimiz yeni model, paket ve kampanyalarımız için iyi bir bilgi kaynağı oluyor.

Dayanışma Ekonomisi, ekonomilerin yavaşladığı dönemlerde maliyeti ve faiz yükü olmayan en büyük panzehirdir. Dayanışma Ekonomisi felsefesini temel alan 5.000 Faizsiz Konut Finansmanı Kampanyası, günün değişen ihtiyaçları için gereken finansal kaynağa çözüm sunduğumuz Motosiklet Paketi ve Karavan Paketi fuarda yoğun ilgi görüyor. Ülkeye döviz girdisi sağlanmasından hareketle hazırladığımız Memleketim Paketi ise fuarda yeni müşteri kazanımı anlamında elimizi güçlendiriyor."


Kaynak: aa