BURSA (AA) - İnegöl ilçesinde belediye ekipleri 184 personelle yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri, Park ve Bahçeler ve Temizlik İşleri müdürlüklerine bağlı ekipler, ilçe genelinde tuzlama ve yol açma çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler hafta sonunda etkisini artıran kar yağışına karşın ulaşımda aksamalar yaşanmaması adına cadde ve sokaklarda 41 araç ve 184 personel ile hizmet veriyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren ve vatandaşlara uyarıda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, tüm ekipleriyle, olumsuzluk yaşanmaması adına çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayarak şunları dile getirdi:

"Yoğun kar yağışıyla birlikte çalışma yaptığımız bazı yollar tekrar kapanabiliyor. Arkadaşlarımız aynı noktalar üzerinde birkaç kez çalışma yapabiliyor. Bu süreçte gece gündüz demeden mesaide olan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum. Kar yağışı ile yollarda buzlanmalar olabiliyor. Kar küreme ve tuzlama yapmış olsak da kışlık lastiği ve kar zinciri olmayan araçlar maalesef sorun yaşayabilir. Bizler tedbirimizi aldığımız takdirde olumsuzluk yaşanmayacağını düşünüyorum. Kar sevincini üzüntüye dönüştürmemek için tüm vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almalarını rica ediyorum."


Kaynak: aa