İSTANBUL (AA) - TRT1'in beğenilen dizisi "Seksenler"in oyuncuları, Esenler Nostalji Evi'nde sevenleriyle bir araya geldi.

Oyuncular Hacı Ali Konuk, Ali Fuat Pekzeren, Sinan Koşan ve Osman Büyükercan, "Kestane Sohbetleri"ne katıldı.

Etkinlikte konuşan Hacı Ali Konuk, Seksenler dizisindeki tadı, Nostalji Evi'nde de bulduğunu ifade ederek "Önemli olan muhabbettir. İnsanların birbirini sevmesi ve saymasıdır. 1980'li yılları çok güzel geçirdim. O zamanlar şükredebiliyorduk." dedi.

Seksenler dizisinde çok değerli oyuncuların yer aldığına işaret eden Konuk, herkesin birbirine iyi davrandığı bir ortamın olduğunu anlattı.

- "Bizim setimiz evimizin bir odası gibiydi"

Oyuncu Osman Büyükercan da Seksenler dizisinin başarılı olmasının sebebinin samimiyet olduğuna dikkati çekerek yaşanılan çağda iletişimin azaldığını ve insanların mutsuzlaştığını söyledi.

Oyuncu Ali Fuat Pekzeren ise Seksenler dizisi setinde çok güzel anılar biriktirdiğini vurgulayarak "Bizim sette burada gördüğünüzden farklı bir ortam yoktu. Hacı ağabey sabahtan arayıp 'sette kahvaltı edelim' diyordu. Erken çıkıyorduk. Biri peynir, biri domates, bir başkası da simit alıyordu. Oturup sobanın başında kahvaltımızı yapıyorduk. Bizim setimiz evimizin bir odası gibiydi." diye konuştu.

Nostalji Evi'ni çok beğendiğini dile getiren Pekzeren, eski yıllara dair her detayın düşünüldüğü, buranın çok etkileyici bir mekan olduğunu ifade etti.

Oyuncular, burada sevenleriyle meşe odunuyla yanan sobada kestane pişirip salep ve çay eşliğinde nostalji sohbetleri yaptı.​​​​​​​

Kaynak: aa