1994 yılında DYP’den Kandıra Belediye başkanı seçilen ve bir dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan harita mühendisi Ercüment Şahin İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Adaylık başvurusunu 20 Mart tarihinde genel merkezde gerçekleştiren Şahin bugün İYİ Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın açıklaması adaylığını duyurdu. Şahin’i açıklamasında Kandıralı partililer, ilçe başkanları ve sevdikleri yalnız bırakmadı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYIM

Ercüment Şahin adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Hepimiz 14 Mayıs’ta gerçekleşecek genel seçim ve milletvekili seçimlerine odaklandık. Türkiye Cumhuriyeti 100’üncü yılında, tarihinin en önemli seçimini yapıyor. Bir tarafta Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi, diğer tarafta güçlendirilmiş parlamenter sistemi var. İnşallah 15 Mayıs tarihi itibariyle bizim isteğimiz olan güçlendirilmiş parlamenter sistemine geçilecek. Bütün siyasi partiler şu an nasıl daha fazla vekil çıkarırız diye düşünüyorlar. Ben de İYİ Parti’nin bir neferi olarak Kocaeli milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyorum. Kocaeli kamuoyu beni tanır.

AK Partinin Kandıra meclis üyesi listesi belli oldu AK Partinin Kandıra meclis üyesi listesi belli oldu

KOCAELİ’DE KARŞILIĞIM VAR

Ben 30 yıl boyunca siyaset yaptım. Bu sürede insanlara dokunmuş, halkını seven ve siyasette çeşitli görevler yapan bir ağabeyiniz, arkadaşınızım. Ben tecrübemi, liyakatımı tekrar Kocaeli’ye, siz değerli halkıma sunmak istiyorum. Parayla pulla işim yok, hizmet etmek için bu yola çıktım. Kocaeli’nin gerçek bir evladıyım. Benim Kocaeli’de bir karşılığım var. Temizim, dürüstüm, namusluyum. İYİ Parti, Kocaeli’den nasıl bir tane milletvekili çıkarır? Bizim üç milletvekilinden başlamamız lazım. Genel başkanı memleketi burası. Meral Akşener’in hakkını veremiyoruz. Ama bu seçimde hakkını vereceğiz.”

Editör: TE Bilisim