Bölgede 10.su, Gebze’de ilki düzenlenen Gebze’ye Değer Katanlar ödül töreni Garipoğlu İnşaat ana sponsorluğunda, Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İş, siyaset, spor ve sanat dünyasını buluşturan bu özel geceye pandemi sebebiyle sınırlı sayıda davetli katıldı ve onlarca ödül sahiplerini buldu. Akşam saatlerinde başlayan programda 30 farklı kategoride ödül dağıtıldı. Gecenin sunucusu Özgür Agin’nin tanıtım konuşması, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program, gecenin ev sahibi Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü’nün konuşması ile devam etti.

KÖMÜRCÜ DUYDUĞU GURURU PAYLAŞTI

Programa katılanlara teşekkür ederek konuşmasını başlayan Kömürcü: “ 2013 yılı 4 Eylül günü bölgemize Batıyakası Tv ekranlarından MERHABA BATIYAKASI diyerek yayın hayatımıza başladık. 2014 yılı Eylül ayında ise bu salonda birinci yıl dönümüzü kutlayarak. O güne ve bu güne bakıyorum karşımda ki bu tabloyu bakınca neler başardığımızı görebiliyoruz. Batıyakası Tv.nin kuruluşundan beri aramızda yer alan Atakan Hocam’ın tabiriyle “Biz iğneden fabrika yaptık” gerçekten de fotoğraf makinası ile başladığımız yayıncılık hayatına bu gün bölgemizin en güçlü sesi olarak devam ediyor, kentimize hizmet ediyoruz.

GEBZE İL OLMALI

Bu güne kadar Kocaeli’nin batıyakası olarak tabir ettiğimiz Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nı kapsayacak şekilde yılda bir defa Bölgenin Enleri adı altında yaptığımız programı bu yıl ilçe ilçe ayırarak Mart ayında Çayırova, Haziran ayında Darıca ve bugün ise Gebze’de yapıyoruz. Nedeni çok açık. Her ilçemiz büyük ve kendine özgü dinamikleri ile ortaya çıksın Gebze İl olsun.

Çok çalışıyoruz, bizlerde saat mefumu yok. Gece gündüz fark etmiyor. Yayıncılığın yanı sıra kente değer katanları sizlerin huzuruna çıkarıyoruz. Çok yoruluyoruz ama sizin gibi dostlarımızı yani bu tabloyu karşımızda görünce tüm yorgunluğumuzu unutuyoruz. Gecemiz hoış geldiniz sefalar getirdiniz” dedi

GECENİN ANA SPONSORU GARİPOĞLU İNŞAAT OLDU

Bülent Kömürcü’nün konuşmasının ardından ise ödül törenine geçildi. Gecenin ana sponsoru olan Garipoğlu İnşaat firmasının sahibi Gencay Yıldıztekin sahneye davet edilerek kendisine Darıca’da yapılan ödül törenlerinde 4 yıldır ana sponsor olan Toprak Yatırım danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Emre Toksöz tarafından ödülü takdim edildi. Davetlileri selamlamak için kısa bir konuşma yapan Gencay Yıldıztekin;” Bülent Kömürcü  ve ekjp arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Kent için önemli hizmetlerde bulunuyorlar. Kendisi ile yıllardır dostuz. Böyle bir program yapacağını bizimle paylaştığına özellikle birkaç sebepten dolayı kabul ettim. Özellikle Gebze Yusuf’una sahip çık diyerek Zeynep Ateş Ceylan ve hayırsever iş insanlarından alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştıran İyilik Kervanı ekibine ödül verilmesini takdir ettim. Çok önemli bir görev yapıyorlar” dedi.

GECENİN SONUNDA ÇEKİLİŞ SÜRPRİZİ

Programda ödüller sahiplerini bulduktan sonra Gebze’ye Değer Katanlar Ödül Töreni sonunda Merkez Prime tarafında 2 adet Mekez Prime hastanesi içinde yer alan Sağlıklı Yaşam Merkezinde 1 gün, 1 adette sigarayı bırakma terappisi çekilişle hediye edilirken, Batıyakası Medya tarafından yine canlı çekilişle gelen konuklara 5 adet tablet hediye edildi.

İŞTE GECEDE ÖDÜL KAZANAN İSİMLER

Gecede oluşan komisyon ile , ödül alacak isimler belirlendi. Komisyon Başkanı olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ramazan Özkürkçü, Türkiye Gazeteciler Federasyon Başkan Vekili Levent Altun, Gebze Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Av. Güler Şahin Gencay, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, AK Parti Gebze İlçe Bşk. Yardımcısı Nurcan Kavran,  Makine Mühendisi Sinan Yücel, Mali Müşavir Kader Aras, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nejla Cömert, Gebzespor eski başkanı Recep Avcı, İş dünyasından Orhan Kaya komisyonda görev aldı.

Ana sponsor ödül takdiminden sonra komisyon üyelerine teşekkür plaketi Batıyakası Medya Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü tarafından takdim edildi.

Bu programda maddi manevi destek veren isimlerde unutulmayarak Gebze Oto Bayii Mithat Demirci, MAGİAD Başkanı Tuncer Saltaş, KC Kimya Yönetim Kurulu Başkanı  Cebrail Kamacı, , Gebze Matbaacılar Dernek Başkanı Ozan Kurtuluş İlyasoğlu, , Kerem Copy Center Ali Ozan Kaya,, Ufuk Matbaa Ufuk Subaşı, Liderler Grup Burhan Aktaş, Uçak Elektronik ve Elektrik Mühendisi İsmail Aras, İş Adamı Cengizhan Ünal, Ri Medya Yakup Aydemir’e teşekkür plaketlerini Batıyakası Medya Genel Yayın Yönetmeni Ercan Özan takdim etti.

Yaşam Boyu Onur Ödülü - İbrahim Çiçek, İstihdama Katkı Ödülü - Efora İnsan Kaynakları Gültekin Şenel, Sanayi Kuruluşu - PİMTAŞ A.Ş., Spor Klübü - Tayfun Spor Kulübü, Spor Adamı – Adnan Şamdan, Medya Emekçisi – Güven Gök, Araştırmacı Yazar – İsmail Kahraman, Sevgi Ödülü – Gülay Salman, Otomotiv Sıfır – Nazer Otomotiv Hüseyin Özdinçer, Otomotiv 2. El – Avşar Otomotiv Kadir Avşar, Müzisyen – Oğuz Sözbir, Sağlık Yatırımı  - Merkez Prime Hakan Höbek, İş Sağlığı – AKER Holding Eren Ertuğrul Işık,  Hayırsever İş İnsanı – Zeynep Ateş Ceylan, Gayrimenkul Firması – Şener GYD Şener Yılmaz, STK – İyilik Kervanı Asiye Gül, Rehabilitasyon Merkezi – Beşyıldız Rehabilitasyon Kemal Cesur, Başarı Ödülü – Gbez Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler,  Muhtar – Yenikent Mahale Muhtarı Esengül Aktaş, Batıyakası Medya Prestij Ödülü – Ali Kemal Aydın, Spor Yöneticisi – KASKF Başkanı Murat Aydın Sürdürülebilirlik Başarı – MARTEK Başkanı Mehmet Ali Okur, Organizasyon -Gebze Organizasyon Şafak Seymen Cafe Restaurant – Dostlar Sofrası Emrullah Bilgin, Hünkar Çayırı – Mehmet Irak, Girişimci  Güzellik Salonu – Yükselin Güzellik Merkezi Yüksel Kaya – Sezai Ayrılmaz, Batıyakası Prestij Ödülü – GEBZE Siad Muhammed Cihad Demirtaş, Eğitim – Özel Sin Koleji Abdullah Ergön

KATILIM YOĞUNDU

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Gebze CHP İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Gebze DEVA İlçe Başkanı Kemal Memiş, Gelece Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, Gebze MHP İlçe Başkan Yardımcısı Haşim Aktaş, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, KEDFE Başkanı Tekin Dursun, Darıca Ardahanlılar Dernek Başkanı Bülent Işık geceye katılanlar arasındaydı.

KONUKLAR YUSUF'A SAHİP ÇIKTI

Programın ilerleyen anlarında özel bir an yaşandı ve Gebzeli Kayhan - Mensure Polat çiftinin oğulları SMA hastası Yusuf Polat için bir yardım kampanyası düzenlendi. Program öncesinde fuaye alanında kurulan özel bir stand ile minik Yusuf için yardım toplanırken, program içerisinde de Sunucu Özgür Agin'in başlattığı yardım etkinliğine katılımcılar desteklerini sundular. Gebze'nin tanınmış ve hayırsever iş insanları minik Yusuf için önemli bir mebla bağışta bulunarak geceye anlam katarken, Polat Ailesi de hem Batıyakası Medya ya hemde destek sunan iş insanlarına teşekkürlerini sundular. Bu özel etkinlik katılımcılar tarafından da büyük takdir topladı.

Editör: TE Bilisim