İlk ders zilini ünlü oyuncu Çetin Altay çaldı İlk ders zilini ünlü oyuncu Çetin Altay çaldı

OKULDA CANLANAN TARİH
Okul Müdürü İsmail Hanlı’ nın koordinasyonu ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nurgül Selen Köroğlu’ nun rehberliğinde  öğrencilerin ilmek ilmek dokuduğu duvarlar, kostümlerle yapılan sunumlarla yaşatılan tarihe, Meslek Dersleri Öğretmeni Mehmet Zahit Ünver'in de katkı sağladığı tiyatro gösterileriyle zenginleştirilen açılış, ziyaretçilerinden tam not aldı. Öğretmenlerin ve öğrencilerin gayretiyle beş ayda tamamlanan “Edebiyat Sokağı” nın açılışını gerçekleştiren Adapazarı  İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, okuduğu beyitlerle etkinliğe renk katarak öğrencilerin motivasyonunu artırdı.
DEĞERLER YAŞATILIYOR
“Edebiyat Sokağı” nın görsel zenginliği yüksek, millî ve manevi değerlerin ön plana çıkarıldığı duvar resimleri ve posterlerle zengin bir kütüphaneyi temsil ettiğini belirten Okul Müdürü İsmail Hanlı, Yenikent Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda, öğretmenlerin ve öğrencilerin katkılarıyla bir ilki başlatmanın gururunu yaşadıklarını belirterek  “Değerlerimizi yaşatmak ve geçlerimize yol göstermek birinci önceliğimizdir.” dedi. İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları Türker Erol Özen ve Fatih Arduç'un da ziyaret ettiği etkinlikteki coşkulu anlar fotoğraf karelerine yansıdı. Öğrencilerimizin akademik çalışmalarının yanında kültürel çalışmalarda da söz sahibi olmasının
sevindirici olduğunu ifade eden Özen, emeğin sahiplerini tebrik etti. “Edebiyat Sokağı”ndaki tiyatro gösterisi değerleriyle bütünleşen öğrencileri izlemenin gurur ve hüznü birlikte yaşattığını dile getiren Arduç, “Sizlerle gurur duyuyoruz gençler, iyi ki varsınız! dedi.
MİLLÎ KİMLİĞİMİZİN TEMSİLCİLERİNE TEŞEKKÜRLER
Adapazarı  İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş; tarihin altın sayfalarından koparak sokağa misafir olan millî kültürün temsilcilerini yansıtan, değerlerin gençlere aşılanma noktasında güzel bir çalışmaya imza atan Okul Müdürü İsmail Hanlı’ ya,  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nurgül Selen Köroğlu’ na ve Meslek Dersleri Öğretmeni Mehmet Zahit Ünver'e, tarihi bugüne taşıyan öğrencilere emekleri adına alkışın en güzelini hak ettiklerini belirterek katılım sağlayanlara da teşekkür etti.
Bakırtaş: “Değerlerimizi kimliğimizde yaşatacak ve yarınlara taşıyacak olan nesillerimizin duyarlılığı bizlerin umut ışığıdır.” diyerek projelerle bu tür çalışmaları yaygınlaştıracaklarını belirtti.

Editör: TE Bilisim