Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği (SAKİKAD) öncülüğünde şehirdeki tüm siyasi partilerin kadın kolları, belediyeler, iş insanları, eğitim camiası ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla Demokrasi Meydanı'nda depremzedeler için yardım kermesi düzenlendi.SAKARYA (İGFA) - Sakarya'da kadınlar tarafından "Toplu Kaydet Vatanı Ayakta Tutar" sloganıyla düzenlenen kermesten elde edilen gelir, depremzedeler için kullanılacak.

Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği öncülüğünde Sakarya Demokrasi Meydanında düzenlenen kermesin açılışına CHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekili Engin Özkoç,AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek,Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün Altuğ,Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten, siyasi partilerin kadın kolları, belediyeler, iş insanları, Milli eğitim camiası ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yoğun katılım gösterdi.

SAKİKAD Başkanı Nagihan Aygün kermesin açılışı öncesinde yaptığı konuşmada Sakaryalı kadınlar tek yürek olarak "Sizi en iyi biz anlarız." sloganı ile yola çıktıklarını ifade ederek "Sakaryamız asrın felaketini yaşadığımız acı günden bu yana her anlamda bölgede yaraları sarmaya devam ediyor. Bugün Sakaryamızın güçlü kadinlarla el ele omuz omuza hazırladığımız kermesimiz bütün şehirlerimize örnek olsun. Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günü. Güçlü kadınlarımız olarak diyoruz ki toplu gayret vatanı ayakta tutar. Bu dayanışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah depremzede kardeşlerimize bir nebze de olsa faydamız olacak." dedi.

Kaynak: igf