Millet İttifakı’nda yaşanan gelişmeler üzerine bir basın açıklaması yayımlayan İYİ Parti  Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, çarpıcı ifadeler kullandı. İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın son dönemlerdeki yükselişi ve vatandaşın kendilerine teveccühünün önemi üzerinde duran Candemir, mevcut iktidara karşı mücadelelerini kararlılıkla sürdürdüklerini söyledi.

“4 BİN 300 ÜYELİ TEŞKİLATIMIZ TEK VÜCUT”
Candemir, şunları kaydetti: “Körfez’in umudu olan İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı, 2019 Yerel Seçimleri’nde olduğu gibi 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde de yüzde 100 bir performansla yer alacak olup tek adam düzeninin değişmesi için üzerine düşen vazifeyi yerine getirmiştir ve getirecektir. En önde mücadeleye devam edecektir.4 bin 300 üyeli teşkilatımız tek vücut olup Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yanındadır.

“AYRIŞTIRMA VE KUTUPLAŞTIRMA YOK 
Ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı eylemlerden uzak duran teşkilatımız, siyasi ve etik üslubunu rakiplerine dahi bozmamış olup Körfez iktidarına her zaman hazırdır. Hedefimiz tek adam rejiminden kurtulup, ilk yerel seçimlerde de Körfez’imizin hak ettiği şekilde yönetilmesidir. İYİ Parti kadroları, önce devleti ve milletinin faydası için mücadele eden görev insanlarıyla alanlarda olacak. Her zaman olduğu gibi bugün de söylüyoruz; genel başkanımız ve teşkilatlarımızla Yüce Türk Milleti’nin emrindeyiz.”

Editör: TE Bilisim