Mevcut başkan Bülent Yıldız’ın milletvekili olmak için istifa etmesinden sonra boşalan ilçe başkanlığına, daha önce İlçe Saymanı olarak vazife yapan, çalışkanlığı, dürüst ve güler yüzlü kişiliği ile bilinen; partinin tabanından gelen ve yıllardır CHP’de ki teşkilatlarda vazife yapan Gülseren Solmaz Altunal  atandı. 

İlçe yönetiminde bulunan yöneticilerin kararı; il yönetiminin onayı ile ilçe başkanı olan Gülseren Solmaz’a resmi açıklamanın pazartesi günü yapılması bekleniyor. Aynı zamanda birçok sivil toplum örgütünde vazife yapan; sosyal sorumluluk projelerinde aktif bir şekilde görev alan, Körfez’de geniş bir çevresi bulanan Gülseren Solmaz Altunal, teşkilatın her kademesinde vazife yapmış bir isim olarak biliniyor. 

Özellikle Bülent Yıldız yönetiminde gece-gündüz çalışarak; partinin ileri gelenleri tarafından takdir edilen Gülseren Solmaz Altunal’ın  ilçe başkanlığı görevine getirilmesi; parti teşkilatı tarafından memnuniyetle karşılandı. Gülseren Solmaz Altunal’ın ilçe başkanı olması ile birlikte; CHP Körfez İlçe Teşkilatı’nda ciddi bir hareketin olacağı belirtildi. 

Editör: TE Bilisim