İYİ  Parti Kocaeli İl Başkanlığının kongre sonrası ilk yönetim kurulu toplantısı dün akşam İl binasında gerçekleşti. Tüm yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantı öncesinde gerçekleşen devir teslim töreninde geçmiş dönem İl Başkanı Şanbaz Yıldız'a 4 buçuk yıllık görevi boyunca partiye verdiği emekler sebebiyle plaket takdim edilirken, Yıldız’da Nusret Acur’a başkan seçilmesi sebebiyle çiçek verdi.

YASEMİN MET İLE DEVAM DEDİ

İl Başkanı Acur bu hafta il yönetim kurulu görev taksimini bitirmeyi planladığını ifade ederek İl Kadın Politikaları Başkanlığı görevine ise Yasemin Met’in devam edeceğini açıkladı.

Eleştirilere sebep olan Üst Kurul Delegeliği konusunda da açıklama yapan Nusret Acur ‘’ Bu konuda elimizden geldiği kadar verimli bir liste oluşturmaya çalıştık.Ben bu görevde daha önce bulundum bu nedenle sayı 50’de olsa kendimi yazmayacaktım. Amacım bu güzelliği bir başka arkadaşıma tattırmak.’’ şeklinde konuştu.

Görevlendirme sonrası kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Yasemin Met şunları söyledi:

Kocaeli İl başkanımız sayın Nusret Acurun takdiri ile yeni dönemdede divanda yerimizi alıp Kadın Politikaları başkanı olarak görevime devam edeceğim. Kendisine bana olan güveninden dolayı teşekkür ederim.

Allah yar ve yardımcımız olsun

#azkaldı

Hazırlan Kocaeli Cesur İYİ’ler geliyor

Hazırlan Türkiye Cesur İYİ kadınlar geliyor.

Editör: TE Bilisim