İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda Gebze Belediye Meclis Üyesi Sadık Güvenç rüzgârı esiyor. Güvenç, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde iki dönem üst üste AK Partidenden, Gebze Belediye Meclis Üyesi seçilmiş, İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın çiftliğindeki yıkım sürecinde tavrından ötürü partisinden savunması istenmiş, bu süreçte partisinden istifasını vermişti. Geçtiğimiz hafta İYİ Parti’ye katılan ve rozeti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından takılan Sadık Güvenç için bir karşılama töreni de İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda düzenlendi.

GENİŞ KATILIM

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katıldığı programda çok sayıda mahalle muhtarı ve dernek başkanı da destek için yer aldı. İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’na beraberinde  bin üye kazandıran Güvenç’i destekleyenler bu programda da yalnız bırakmadı. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü’nün ev sahipliğindeki toplantıya ilçe ve il yöneticileri ile birlikte Gebze Belediye Meclis Üyeleri Birol Elüstü ve Kayhan Özler de katıldı.

ULUKÖYLÜ: SADIK GÜVENÇ GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü toplantının açılışında yaptığı kısa konuşmada İYİ Parti ile yürümeye karar veren Sadık Güvenç’in güçlerine güç kattığını, Bin üyeyle birlikte partilerine katıldığını söyledi.

GÜVENÇ: İYİ PARTİYİ BÖLGEDE EN ÜST NOKTAYA ÇIKARTACAĞIZ

Aktif siyasete Doğru Yol Partisi Gebze Gençlik Kolları’nda başlayan, 20 seneye yakın Tavşanlı Köyü muhtarlığı yapıp iki dönemdir Gebze Belediye Meclisi’ne seçilen Sadık Güvenç kısaca kendisini tanıttıktan sonra, “İYİ Parti’yi en güzel seviyeye getirmek için birlikte çalışacağız. Çıktığımız yolda çığ gibi büyüyeceğimize inanıyorum” dedi.

TÜRKKAN : YENİ GEBZE'Yİ YARATMANIN ZAMANI GELDİ

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yerelde yapılan siyasetin bölgeyi ve insanları tanımaktan geçtiğini, Sadık Güvenç’in bu anlamda çok iyi bir örnek olduğunu söyledi. Aile dostu olduğu Sadık Güvenç’in aktif siyaseti İYİ Parti’de sürdürme kararının kendisini çok mutlu ettiğini belirten Türkkan yerel değerlendirme ile devam etti. 2007 yılında kendisine Gebze’nin il yapılıp yapılmayacağı sorulduğunda, “Gebze’nin önce ilçe olması gerekir” diye yanıt verdiğini anımsatan Türkkan, kentleşmedeki eksikliğe değindi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e seslenen Türkkan, “Yeni Gebze’yi yaratmanın zamanı geldi” dedi. Adana örneği veren Türkkan, “Belediye başkanımız yeni Gebze’yi planlamaya şimdiden başlasın. Biz de geldiğimizde o projeyi sürdürelim” diye konuştu.

ASGARİ ÜCRETE YAPILAN ZAM DİĞER ZAMLARLA GERİ ALINDI

Ülke geneli ekonomik sıkıntı ve sorunlara da değinen Lütfü Türkkan, “Halkın kandırılamayacağı tek bilim dalı ekonomidir. İnsanların markete giriş ve çıkışındaki yüz ifadesine bakarak ülkenin durumunu anlayabilirsiniz” dedi. Asgari ücrete yapılan zammın diğer zamlarla geri alındığına dikkat çeken Türkkan, Türkiye’de insanların artık beslenmek için değil doymak için gıda tüketme aşamasına geldiğini söyledi.

katilim-015.jpg

parti-onu.jpg

salon-060.jpg

Editör: TE Bilisim