Seçime aylar kala Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli’de seçim çalışmaları hızlandı. MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, seçim gününe kadar tüm çalışmaların hız kesmeden ve eksiksiz devam edeceğinin altını çizdi. Seçim çalışmalarının merkezini oluşturan SKM Kocaeli İl Başkanı Av. Semih Türeyen’in ataması MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş tarafından yapıldı. Başkan Türeyen’in atamasının ardından Kocaeli’nin 12 ilçesinde de atamalar gerçekleştirdi. MHP Kocaeli’de il ve 12 ilçe SKM Başkanı belirlendi.

BAŞKAN DEMİRBAŞ: HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ

Seçime yönelik çalışmaların hızlanacağını ve sahada etkin bir rol oynayacaklarını belirten MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş; “Cumhurbaşkanımız tarafından 14 Mayıs tarihinde yapılacağı açıklanan Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden biri olan 2023 seçimleri için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

“ÇİZGİMİZİ BOZMADAN DEVAM EDECEĞİZ”

MHP Kocaeli Teşkilatı olarak ebediyetimizden bu yana her zaman yarın seçim varmış gibi çalışmaya devam ediyorduk şimdi de çizgimizi hiç bozmadan devam edeceğiz. Gece gündüz demeden hane hane sokak sokak gezerek tüm vatandaşlarımızın kalplerine gireceğiz. Seçime aylar kala seçim çalışmalarımızın merkezi olan il ve 12 ilçemizin SKM başkanlarını belirledik. SKM Başkanlarımız ve ekipleri başta olmak üzere, tüm teşkilatımıza başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN TÜREYEN: 12 İLÇEMİZDE SKM BAŞKANLARIMIZ BELİRLENDİ

MHP Genel Merkezi doğrultusunda seçim sürecini ilerlettiklerinin altını çizen MHP Kocaeli İl SKM Başkanı Semih Türeyen; “İlçe Divan Kurulları ve Başkanlıkları tarafından İl SKM ve İl Başkanımız Murat Nuri Demirbaş’a iletilen SKM Başkan önerileri neticesinde MHP Genel Merkezi’mizin de değerlendirmesi sonucu 12 ilçemizde SKM Başkanlarımız belirlenmiştir.

Savran seçim çalışmalarına renk kattı Savran seçim çalışmalarına renk kattı

“BAŞARILAR DİLİYORUM”

MHP Genel Merkezi’mizin talimatları doğrultusunda seçim sürecini uyumlu bir ekip çalışması ile koordine edip başarıya ulaşacağımızdan şüphem yoktur. İlçe SKM Başkanlarımız başta olmak üzere kuracak oldukları ekiplerine başarılar diliyorum” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ KOCAELİ İL VE İLÇE SKM BAŞKANLARI

Av. Semih Türeyen (Kocaeli İl SKM Başkanı)
Ünal Demir ( Başiskelesi)
Ercan Aslan (Çayırova)
Mehmet Öztürk (Darıca)
Selim Özbek ( Derince)
Şükrü Bayram (Dilovası)
Hamza Yıldız ( Gebze)
Cumali Özcan ( Gölcük)
Adnan Metin ( İzmit)
Mustafa Yağız (Kandıra)
Muharrem Polat ( Karamürsel)
Serbülent Dursun Sandıkçıoğlu ( Kartepe)
Şeref Öztürk (Körfez)

Editör: TE Bilisim