GTO'nun Ocak Ayı Meclis Toplantısı Meclis ve Meslek Komite Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi..

Toplantıda konuşma yapan Nail Çiler:

➡️ 2018 yılında eğitim yetkisi verilen, 2020 yılında ise bakanlık onayı ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi ve Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi arasında imzalanan “Birlikte Kullanım Protokolü” nün hayata geçirilmesini arzu ettiğini belirtti.

➡️ Sayıları son yılda %395 artışla 42.000 adete ulaşan marketler için Marketler Yasası’nın bir an önce çıkarılması gerektiğini vurguladı.

➡️ Kurumlar vergisindeki indirim oranının, vergisini düzenli ödeyen mükelleflere teşvik açısından önemli ama yetersiz olduğunu ve uygulamanın tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini belirtti.

➡️ Çevreci Oda kimliğimiz doğrultusunda hazırlanan Dijital Oda Faaliyet Raporu’muzun QR uygulaması ile artık üyelerimizin cep telefonlarında olduğunun müjdesini verdi.

➡️ Aselsan tarafından gerçekleştirilen “Sinyalizasyon Sistemi”nin Kağıthane-İstanbul Hava Limanı Metro Hattı’na kazandırıldığını vurgulayarak, Aselsan’ın yeni sisteminin tüm metrolarda kullanılacağını belirtti ve Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk GÖRGÜN başta olmak üzere sistemin hayata geçirilmesinde emeği olan 200’den fazla mühendis ve teknisyenleri gönülden kutladığını dile getirdi.

Editör: TE Bilisim