Yapılan yatırımların göstermelik ve sadece AK Parti üyelerinin faydalandığını söyleyen Rüzgar, "Açtıkları sosyal  alanları bizlerin değil sadece yandaşlarının kullanımına açık. Verilen sosyal yardımlar sadece AK parti üyesi olup olmadıklarına göre veriliyor. Biz göreve geldiğimiz günden beri sürekli eksikleri  dile getiriyoruz ancak hiçbir şekilde bir gelişme göremiyoruz. 'Başiskele'de güzel işler yapıyoruz" diyen Başiskele Belediye Başkanı Sayın M.Yasin Özlü'ye soruyorum?

TEK KONU BELEDİYENİN ARSA SATIŞI.
Kaç alt ve üst geçit yenilemesi yaptınız? Başiskele'de en büyük  ihtiyaç devlet hastanesi olmasına rağmen bu konuda hangi adımları attınız?
Her meclis toplantısında neredeyse tek konu belediyeye ait arsaların satışı oluyor.
Belediye'yi yönetmek var olanı satmak değildir. Belediyeyi yönetmek o ilçenin çehresini değiştirmek halkın hayatını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirmektir. Maalesef bizim ilçemizde belediye bu konuda sınıfta kalıyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

BAŞİSKELE BELEDİYE BAŞKANI ÖZLÜ SINIFTA KALDI

Belediye Başkanı her davranışı ve sözü ile makamına ve halka saygılı olmak zorunda olduğunu da söyleyen Rüzgar, "Bu konuda da Başiskele Belediye Başkanı Sayın M.Yasin Özlü sınıfta kaldı. Meclis toplantılarındaki tavır ve davranışları basının gündemine de düştü.

Geçtiğimiz gün Tepecik Mahallemiz için muhtarlık binası temeli atıldı. İlçemiz için yapılan her yatırım bizim için gurur kaynağıdır.  Ancak yapılan işlerin basına ve halka yansımasının da halkın ne kadar yararına olduğu ile doğru orantılı olmalıdır. Bütün muhtarlık binalarımız yenilensin ve mahallelerimize  muhtarlarımıza yakışır olsun, bundan asla rahatsız olmayız. Ancak, bununla birlikte  daha büyük devlet hastanesi gibi yatırımlar için temel atma törenleri görmek istiyoruz'dedi.

Editör: TE Bilisim