AK Parti Çayırova İlçe başkanı Yusuf Günay istifa etti

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay düzenlendiği basın toplantısında ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Çayırova İlçe başkanı Yusuf Günay istifa etti

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bu akşam ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Servet Günay'ın yanı sıra ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Basın toplantısında açıklamada bulunan AK Partili Servet Günay, "kurulduğu günden bu yana milletimize refahı birliği ve huzuru için karanlıkta çalışan AK Parti Türkiye'nin siyaset sahnesinde önemli bir değişim ve dönüşümün sembolü olmuştur partimizin temel değerleri olan Adalet özgürlük demokrasi ve milli birlik ruhu çekirdeği yenilemesi için temel bir direksiyon görevini üstlenmiştir. Toplumumuzun her kesimine kucak açan ve farklılıkları zenginlik olan olarak gören partimiz ülkemizin her bir köşesinde birlik beraberlik ve dayanışma duygusunu güçlendirmiştir. Öylesine büyük bir siyasi oluşumunun içinde yer almak izlerin teveccüh ve desteğiyle çalışmaktan Onur duydum AK Parti Çayırova İlçe başkanlığı görevinden günübirliği ile aldığınız karar sonucu istifa ediyorum görev süren boyunca ilçemizin kalkınması ve Fahri için büyük bir gayretle çalışmaya özen gösterdik. Projelerimiz ve hedeflerimiz doğrultusunda birçok başarı elde ettik. Birlikte yürüdüğümüz yolculuk boyunca desteklerinizi esirgemeyen sayın Genel başkanımıza, il başkanımıza ve tüm hemşerilerimize teşekkürlerimi iletiyorum. AK Parti davamızın hizmet ve atomu bir bayrak yarışıdır. Partimizin yüklemiş olduğu misyonu görev süremiz boyunca ve elimizden geldiğince ilçemizde taşımaya çalıştık bundan sonra da taşımaya devam edeceğiz" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner612

banner515

banner613

banner326