Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Sivil Savunma Haftası dolayısıyla Halil Yurtseven İlkokulu öğrencilerini ağırladı.MANİSA (İGFA) - Halil Yurtseven İlkokulu öğrencileri, Sivil Savunma Haftası dolayısıyla öğretmenleri gözetiminde Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret etti.

İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, şube müdürleri ve itfaiye personeli tarafından karşılanan ve ağırlanan minik öğrenciler, itfaiyenin çalışmaları hakkında merak ettiklerini yerinde öğrenme fırsatı buldu.

İtfaiyecilik mesleği hakkında bilgiler verilen öğrencilere başta yangın ve benzeri afetlerde kullanılan araç ve gereçler olmak üzere itfaiyenin çalışmalarında kullanılan ekipmanlar hakkında da bilgiler verildi.

Öğrenciler, itfaiye araç gereçlerine yoğun ilgi gösterirken, bu araç ve ekipmanları tecrübe etme fırsatı da buldu. Ziyaret sonunda İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, öğrencilere hediyeler takdim etti. ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı KTO Karatay Üniversitesi, ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi aldı

Kaynak: igf