KOCAELİ (İGFA) - Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mesai arkadaşı belediye personellerini iftar programında ağırladı.

Başkan Büyükgöz’ün ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, başkan yardımcıları Dursun Ali Arslan, Yusuf Burkut, Sedat Çelik, Selamet Güner, Hizmet İş Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, sendikası temsilcileri, belediye birim müdürleri ve belediye çalışanları katıldı. Personelin yoğun ilgi gösterdiği programda iftar öncesi masaları tek tek dolaşan Başkan Büyükgöz, sohbet ederek hatıra fotoğrafı çekildi. İlahiler ve Kuran-ı Kerim tilavetleri ile devam eden programda selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Bugün aile içi bir iftar programındayız. Belki her gün caddede, sokakta, binada karşılaşıyoruz ancak bazen hatırda bir çay içmek bir hoş sohbet kalır.

SİZLER KURUMUN AYNASISINIZ

Sadık Güvenç'ten seçim teşekkürü Sadık Güvenç'ten seçim teşekkürü

Bugün de hatıralarımızda beraberce kalacak bir iftar vaktini eda edeceğiz. Gebze Belediyesi personeli olmak ne demek derseniz; dışarda bulunan 400 bin insan bu kurumun personeline bakarak aldığı hizmetin kalitesini ölçüyor dolayısıyla sizler bu kurumun birer aynasısınız. Daha önce KHK’lı kardeşlerimizin görüşmeleri sendika ile tamamlanmış ve en düşük maaşın 15 bin Türk Lirası olmasına karar verilmiştir. Çalışan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor aileleriyle sağlık sıhhat ve mutluluk içinde harcamalarını diliyorum” dedi. İftar programı Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy’un Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.

Kaynak: igf