Gölcük Belediyesi tarafından açılan ücretsiz hazırlık kursu, polis olmaya hayali kuran gençleri hedeflerine ulaştırmaya devam ediyor.KOCAELİ (İGFA) - 29. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Sınavı (POMEM) için Gölcük Belediyesi Spor Birimi tarafından açılan ücretsiz hazırlık kursuna katılan gençler, büyük bir başarıya daha imza attılar.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavını kazanan 24 gençten 12’si sözlü mülakatı da başarıyla geçerek polis olmaya hak kazandı. Sınav sonucunu öğrenen gençler çok mutlu olurken, Başkan Sezer ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.

12 GENÇ DAHA POLİS OLMAYA HAK KAZANDI

500 yıllık Hatim geleneğine Gölcük'te sürüyor 500 yıllık Hatim geleneğine Gölcük'te sürüyor

Gençleri tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Gölcük Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen, 29.Dönem POMEM - Polis Meslek Eğitim Merkezi Fiziki Yeterlilik Sınavı Hazırlık Kursu’nu kazanan 24 gencimizden 12'si polis olmaya hak kazandı. Gençlerimize hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, meslek hayatlarında üstün başarılar, hayat boyu da mutluluk ve esenlikler diliyorum. Gençlerimizin bu önemli sınavı kazanmalarında büyük emekleri olan Gençlik ve Spor Müdürü Murat Aydoğdu ve spor birimi personelimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: igf