Kocaeli'de Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolu çalışmaları son sürat devam ediyorKOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolunda D-100 köprüsü ve D-100 kuzey yan yolda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Kocaeli Stadyumuna ve Alikahya Organize Sanayi bölgelerine ulaşım yan yollarıyla birlikte 13 kilometre uzunluğundaki 30 metre genişlikli olarak planlanmış imar yoluyla sağlanacak.

Zafer partisi ilçe başkanı görevden alındı Zafer partisi ilçe başkanı görevden alındı

Proje kapsamında 4 adet prefabrik öngerme kirişli köprü, D-100 üzerinde 1 adet çelik yaya üst geçidi inşa edilecek.  D-100 üzerine, TEM Otoyolu üzerinde ve Yirim Deresi üzerine öngerme kirişli köprü inşa edilecek.

D-100 KÖPRÜSÜ VE KUZEY YAN YOL

D-100 Karayolunun Sakıp Sabancı Köprülü Kavşağı ile Köseköy battı çıktı kavşağı arasında kalan kısmında yapılacak kavşak ile D-100 karayolundan Kocaeli Stadyumuna ve Alikahya Organize Sanayi bölgelerine ulaşımı kolaylaştıracak Köseköy Koridoru Alikahya Stadyum bağlantı yolunda, D-100 köprüsü İstanbul istikameti doğu tarafı başlık kirişi imalatları yapılıyor. D-100 kuzey yan yolda toprakarme panel şerit ve dolgu imalatları, istinat duvarı imalatları devam ediyor.

Kaynak: igf