Kahvaltı programı sonrası konuşmasını yapan Başkan Fatih IŞIK, “Ülke genelinde teşkilatlanması hızla devam eden ASKON, Kocaeli Şube ile bu kutlu yolda daha sağlam ve emin adımlarla ilerleyecek.” dedi. Başkan IŞIK: “İlimizin, Türkiye için ihracatı ve rekabet gücünü arttırmak adına ne kadar büyük bir rol oynadığını hepimiz biliyoruz. ASKON Kocaeli olarak ihracatımızı arttırma ve enflasyonla mücadeleye yönelik çalışmalar yapıp, eğitimler vererek ülke ekonomisine destek olacağız. Bünyemizde barındırdığımız firmalarla, şirketlerle kendi içimizde çapraz ticaretler oluşturacağımız gibi diğer illerimizle ve yurt dışı programlarımızla ikili iş birlikleri yaparak üyeler arası diyaloğu ve ticareti geliştireceğiz.” İfadelerini kullandı. Yıl içerisinde ASKON Kocaeli Yönetim Kurulu üyeleriyle gerçekleştirmiş oldukları yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerini katılımcılara sunan Fatih IŞIK sonrasında Yönetim Kurulu İbrazını başlattı. 

ASKON Kocaeli Yönetiminin Başkanı ESAS KİMYA A.Ş.,

IŞIK EMPRENYE LTD.ŞTİ., GEBZE TMGD DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. şirketlerinin yönetim kurulu başkan vekilliği ve genel müdürlükleri görevini yöneten Fatih Işık oldu. Yönetime oy birliği ile Başkan Vekili olarak Uğurtan YILDIZ (TEK METAL) seçilirken; Başkan Yardımcıları olarak Teşkilatlanma: Yalçın AKA (ÇİTPA A.Ş), Tanıtım ve Medya: Yunus YILDIRIM (ARTVEN SAĞLIK), İmalat Sektörleri: Hasan KAYA (KAYA GRUP), Hizmet Sektörleri: Mesut KANPARA (KASAPHAN TİC.), İdari ve Mali İşler: Zafer AŞIK (ZTT LOJİSTİK), Üye İlişkileri ve Geliştirme: İsa YILGIN (TURİNDEX TURİZM), Yeni Yatırımlar ve İş Geliştirme: Vildan AYDIN (KJ JENARATÖR), Dış İlişkiler: Sefa BÖYET (A GROUP), Stratejik Ortaklıklar: Gökhan ALTINTAŞ (ALTINLAS OTMT) seçildi. ASKON Kocaeli Disiplin Kurulu Başkanlığına, Darıca Belediye Başkan Yardımcılığı görevine devam eden Ayhan Naci YILMAZ (AYBİS PEYZAJ) seçilirken, Başkan Yardımcılığı görevine gelen isimler Cihan ÇELİKER (ÇELİKCAN MÜH.) ve Ahmet PİLTEN (SMMM) oldu. Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen diğer güçlü isim ve firmalar ise şu şekilde devam etmektedir:

Ergin CENNETOĞLU (CENNETOĞLU T.), Mustafa KAÇAR (IŞIK KİMYA), Semih OKUYUCU (OKUYUCU KOZ.), Nurullah GÜNGÖR (AKTİF LAZER METAL), Zeynep KAMBUR (GEBZE TMGD DANIŞMANLIK), Özgür YILDIZ (RİMAK END.MAKİNA), Murat YILMAZ (STY KOMPOZİT), Ayhan YURTLU (HAKE METAL), Fatih YILDIRIM (DOĞUSEL HUKUK), Metin KANPARA (KANPARA GIDA İTH), Hakan YILDIZCI (YILDIZCI YAPI TİC.), Bahri AKTAŞ (BM MÜHENDİSLİK), Serhat TANSUĞ (FERİNEKS SAÇ A.Ş.), Berk PESEN (PERSEN GALVANİZ), Hüseyin KULAÇ (KULAÇ PLASTİK METAL LTD ŞTİ), Cihat YAVUZ (YAVUZ İNŞAAT), Eyüp BARIŞ (BARIŞ TAVUKÇULUK), Ahmet ARAYICI (ARAYICILAR TİC.), Eyüpcan BAYLAN (BAYLAN TİC.), Özlem KOÇ (ASLAN GÜMRÜK), İlkay ÜNLÜ (TEO ULUSLARASI TİC.), İbrahim ÇEKEN (MİFA KOZMETİK).

İŞ DÜNYASI İÇİN AKTİF BİR STK OLACAĞIZ

Başkan Fatih IŞIK “İş dünyası için aktif bir STK olacağız. ASKON, Kocaeli’nin ve Türkiye’mizin ekonomik ve sosyal gelişmesinde öncü ve sürükleyici bir kesim olacak. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi İnşallah Türkiye Yüzyılında daha güçlü bir Türkiye için bir olup durmadan yola devam edeceğiz.” sözleriyle konuşmasını sona erdirdi. Ardından ASKON Kocaeli Yönetimi hep birlikte aile f Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi İnşallah Türkiye Yüzyılında daha güçlü bir Türkiye için bir olup durmadan yola devam edeceğiz.” sözleriyle konuşmasını sona erdirdi. Ardından ASKON Kocaeli Yönetimi hep birlikte aile f

Editör: TE Bilisim