İYİ Parti Tuzla İlçe başkanı Dr. Önder Albayrak'ın kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

Vatan uğrunda sıkıntıyı göze alabildiğince vatandır. Biz babamızdan, atamızdan böyle öğrendik.

Bu yüzdendir ki Vatan diyerek elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Rahmetli babam derdi ki işini en iyi yapan Vatanını en çok sevendir. 1993 yılından beri mesleğimi en kutsal vazife sayarak en iyi şekilde yaptım. Hem öyle iyi yapmaya çalıştım ki Şükürler olsun dalımda en iyi hekim ödülünü 3 kere kazandım.

MESELE VATAN GERİSİ TEFERRUAT

Ama yetmedi yetmezdi, çocuklarımızın geleceği iyiye gitmiyordu. Bir şeyler yapmalıydım, genlerimizde bu vardı. Genel Başkanım İyilik hareketini başlattığında tam da bu nedenle memuriyetten istifa ederek partimizde siyasete başladım. Başlangıçtan beri içinde bulunduğum bu harekette muhteşem insanlar tanıdım. Muhteşem dava arkadaşlarım var. Bana kırgın olan ama İyi olduğunu adım gibi bildiğim insanlar var. Beni çok seven benimde onları çok sevdiğim İyi insanlar var. Beni sevmeyen ama seviyormuş gibi yapan İyi insanlar var.

Heryerde olduğu gibi yüzüme gülen ama arkamdan konuşan İyi insanlar var. Her ne olursa olsun İyi ki varlar. Biliyorum ki mesele Vatan ve gerisi teferruat… Bana kattıkları için minnettarım… Son beş yılımda daha önceki 50 yıllık hayatımda öğrenmediğim ve öğrenemeyeceğim şeyler öğrendim. Müthiş bir hayat tecrübesi ve birikimi edindim.

DAHA BÜYÜK ADIM ATMA VAKTİ

Dediğim gibi bu Vatanın İyilerini tanıdım. Tuzla’nın muhteşem insanlarını tanıdım, kardeş oldum, abi oldum, amca oldum, başkan oldum, ama İYİ oldum… Ne mutlu bana… Can dostlarım, Tuzlam… Sizi çok ama çok seviyorum. Her daim Tuzla’lı olmaya devam edeceğim. Şimdi İYİ Vatan uğrunda başka bir adım atma vakti.

Daha büyük bir adım atmaya niyetlenme vakti… Nasip olursa bu İyilik hareketi içerisinde başka makamlarda Vatana hizmet etme vakti… Allah hayırlısını nasip etsin… Hepinizin Dualarında olmaya talibim…

Ne mutlu Türk’üm diyene…

Editör: TE Bilisim