İSTANBUL (AA) - Radisson Otel Grubu, lüks markası Radisson Collection'ı 2023'ün son çeyreğinde Ankara'ya getirmeyi planlıyor.

Gruptan yapılan açıklamaya göre, "Radisson Collection Hotel Ankara" için atılan imzayla beraber, Radisson'un Türkiye'deki büyümesi, 15'i yapım aşamasında olan ve gelecek 24 ay içinde tamamı açılması beklenen 45'in üzerinde otelle daha da hızlanacak.

Radisson Collection Hotel Ankara, 204 oda ve süitin yanı sıra 110 metrekarenin üzerinde 4 başkanlık süitiyle lüks bir konaklama deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Otelde, rahat ve sıcak bir ortamda yerel ve uluslararası mutfaklardan yemekler sunan bir restoran ve bar yer alacak. 530 metrekare alana sahip balo salonu ve fuaye alanıyla konferanslar, toplantılar, düğünler ve özel etkinlikler için tercih edilen bir nokta olacak.

Radisson Collection Hotel Ankara'da ayrıca, dinlenmek ve rahatlamak isteyen misafirler için açık yüzme havuzlu bir SPA ve fitness merkezi bulunacak.

Radisson Collection, özel lokasyonlarda bulunan ve ikonik otellerden oluşan lüks bir yaşam tarzı koleksiyonu sunuyor. Tüm Radisson Collection otellerin, bulunduğu lokasyonu yansıtan ve çağdaş yaşamın örneğini sunan özgün bir karaktere ve özel bir tasarımı bulunuyor. Bu oteller yemek, fitness, sağlıklı yaşam ve sürdürülebilirlik alanlarında sıra dışı deneyimler sağlıyor.

- "Türkiye'deki dönüşümümüzü pekiştiriyor"

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Radisson Otel Grubu Afrika ve Türkiye İş Geliştirme Bölümü Başkanı Ramsay Rankoussi, bu imzanın, Ankara'daki üçüncü otelini açmaya hazırlanan şirket için önemli bir anı simgelediğini ve aynı zamanda Radisson Collection markasının Türkiye'deki büyüme performansını ortaya koyduğunu bildirdi.

İlk olarak Bodrum'da ve kısa bir süre önce İstanbul'da ilk tesisin faaliyete girdiğini anımsatan Rankoussi, "Ankara'da da açılacak üçüncü Radisson Collection otelimiz, marka açısından bir amiral gemi olmanın yanı sıra pazar liderlerinden biri olarak Türkiye'deki dönüşümümüzü de pekiştirmekte. İş ortaklarımızla çalışmaktan büyük bir heyecan ve memnuniyet duyuyor, bize duydukları güven ve ortaklıkları için teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Projenin yatırımcısı Sentinus İlaç San. ve Tic. AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özmen de Radisson Otel Grubu ile yaptıkları ortaklık çerçevesinde Ankara'daki ilk Radisson Collection'u açacakları için gurur duyduklarını anlattı.

Özmen, "Bölgeye talebin yüksek olduğunu görmekten mutluluk duyuyor ve yerel pazardaki artışın devam edeceğine inanıyoruz. Yakında misafirlerimizi lüks yaşam tarzı hizmetleriyle buluşturmak ve başkentteki yeni varış noktası olmak için sabırsızlanıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: aa