Tarihin tozlu sayfalarında yer alan en son yönetici ve siyasileri hatırlıyor musunuz?. 
Siz onları ve ne anlatmak istediğini düşünürken bende ikinci sorumu sorarak yazıma devam edeyim.
Dünyanın oluşumundan   bu yana kurulmuş imparatorluklar ,padişahlıklar, obalar, saraylar ve haremler kurup, haramla iç içe kalanlar şimdi neredeler?.
Siyasilerin miting alanlarında ellerine alıp, salladıkları Kur'an-ı Kerimi bu dünyaya gönderen ve onda yazılanların emri olduğunu, OKU diye başlayan o kitapta yazîlanlara uyulmadığı takdirde er geç helak olup yok olacaklarını belirtmesine rağmen onu anlamayıp hak, hukuk, adalet demeden yönettiklerini sandıklarından çaldıklarıyla yok olup gittikleri bir dünyada dünyanın tümüne hükmetmek için kılıçlarla milyonları acımadan doğrayan Moğollar dini inançlarını kılıç zoruyla kabul ettiren Hristiyanlar, Osmanlılar ve daha niceleri neredeler şimdi?
Bilemiyorum ama yok oldukları yani helak oldukları bir gerçek. 
Bu da şunu gösteriyor ki Fethullah Gülen gibi dini kullanıp örgütlenenler o dinin emrettiği kurallara uymadıkları için bir anda şeytana çarpılmış gibi yok olup gitmişlerdir.
Sonuç olarak 20 yıl önce ülke siyasetinde yer alanlar nasıl yok olup gittilerse hakka, hukuka, adalete rağmen dediğim dedik, öttürdüğüm düdük diyenlerde bu sona doğru gittiklerini bilmeliler.
Çünkü 'Zulüm ile abad olunmaz, alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.' diye bir söyleneni unutmamak gerek..