İZMİR (İGFA) - Yeni dünya düzenin dip dalgası dijitalleşmeyi en iyi yöneten Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği, 2021 yılında; e-ticaret eğitimleri, hibrit fuarlar, dijital ticaret heyetleri, ihracatçıların dünyanın birçok ülkesinden alıcıyla iş bağlantısı kuracağı mobil aplikasyon gibi birçok projeyi ajandasına aldı.

EDDMİB aynı zamanda İtalya’da dünyanın en önemli ayakkabı, deri çanta ve aksesuar fuarı Expo Riva Schuh & Garda Bags Fuarlarına daha sonra da Almanya’da ILM Offenbach Fuarı’na katılarak fiziksel fuar çalışmalarında da aktif olmayı planlıyor.

2019-2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında 2020 yılına çok iyi bir giriş yaptıklarını hatırlatan Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Erkan Zandar, “11-14 Ocak’ta milli katılım organizasyonu gerçekleştirdiğimiz İtalya’daki Garda Expo Riva Schuh Fuarı’na 10 firmayla, Garda Bags Deri Çanta ve Aksesuar fuarına ise 5 firmayla katıldık. 25-28 Şubat 2020’de ise Euroshoes Moskova Fuarı’nı 10 firmayla gerçekleştirdik. Birliğimizin 22 Ocak 2020’de 8’inci kez düzenlediği deri tasarım ve üretim yarışması Deri’n Fikirler’in finalini ve İhracatın Yıldızları Ödül Törenini, Leather & More fuarıyla eş zamanlı olarak gerçekleştirdik. 750 bin dolar üzeri 36 üyemiz 2019 döneminde gerçekleştirdikleri imalatçı kayıt rakamları değerlerine göre Bakır, Gümüş ve Altın kategorilerinde ödüller aldı.” dedi.

Kaynak: igf