SAKARYA (AA) - Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altuğ, mesajında, annelerin insanlık tarihinin her döneminde büyük önem taşıdığını belirtti.

Annelerin bir toplumun geleceği, bir milletin gelişimi, bir ailenin huzuru ve yeni nesillerin en büyük kılavuzu olduğuna işaret eden Altuğ, şunları kaydetti:

"Her çocuk annesinin hayal gücü, vizyonuyla büyür, hayata hazırlanır. Annelerimiz ne kadar mutlu ve huzurlu olurlarsa geleceğimiz için o denli güzel hayaller kuracaklar, o hayalleri gerçekleştirecek nesiller yetiştirecekler. Biz de Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak kimliği önce anne olan kadınlarımızın istihdamı, ekonomiye katkıları ve kendilerini geliştirmelerine yönelik gayretlerine destek oluyor, rehberlik ediyoruz. Bu doğrultuda, başta şehit anneleri olmak üzere ebediyete irtihal etmiş, yanımızda olan emeklerinin karşılığını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz annelerimizin, anne adaylarımızın, annelik ruhunu her zaman taze tutarak besleyen kadınlarımızın Anneler Gününü kutluyorum. İyi ki varsınız."

Kaynak: aa