Kocaeli'de Kartepe Belediyesi, Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremin ardından Hatay'ın Defne ilçesinde çevre sağlığı temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.KOCAELİ (İGFA) - Kartepe Belediyesi Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler,  asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 11 ilimizi etkileyen depremlerden etkilenen Hatay’ın Defne ilçesinde depremzedelerin hijyen ve dezenfeksiyonu için sürdürdükleri çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor! Lüks tüketim ekonomik krizde artıyor!

Bölgenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan temizlik çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Defne İlçesi’nde gece gündüz evsel atıkları topluyor.          

Asrın felaketinin ardından sık sık Hatay’ın Defne İlçesi’nde bulunarak ekiplerini koordine eden Kartepe Belediye Başkanı Av. M.Mustafa Kocaman, “Çalışma arkadaşlarımız Hatay/Defne Bölgesinde çevre hijyeni ve sağlığını korumak adına çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yaşanan deprem hepimizi derinden etkiledi. Hayatın normale dönmesi noktasında çalışmalar devam ediyor. Halk ve çevre sağlığı için gerekeni yapıyoruz. İnşallah en kısa zamanda hayat normale dönecektir” ifadelerini kullandı.

Kaynak: igf