İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in de aralarında olduğu 10 kişinin ifadelerinin alınmasına yönelik yönelik gözaltı kararı verdi.
AÇIKÇA BİR GÖZDAĞIDIR
Karar sonrası CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı gözaltı kararına tepki göstererek Özgür Çelik'e destek mesajı yayınladı. Sarı mesajında "Yol arkadaşımız, İstanbul İl Başkanımız Özgür Çelik’e yönelik gözaltı kararı, açıkça bir gözdağıdır.
BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ
Halkın desteğini kaybeden iktidar, yargıyı sopa gibi kullanarak muhalif her sesi susturmaya çalışıyor. Susmayacağız, boyun eğmeyeceğiz, bir santim geri adım atmayacağız!!! Bu karanlık düzene teslim olmayacağız! Başkanımızın yanındayız!"dedi.
Bülent Sarı'dan Özgür Çelik'e destek mesajı
CHP'de genel başkanlığı Özgür Özel’in kazandığı kurultaya ilişkin açılan dava sürerken aynı suçlamayla İstanbul İl Başkanlığı kongresine karşı başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
Yorumlar